Hotărârea 1 din 13 martie 2020 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență Chevereșu Mare

Atașat aveți hotărârea! Vă invităm să respectați cele prevăzute în Hotărâre, spre binele Dvs. și al comunității!

Hotărârea 1 din 13 martie 2020 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență Chevereșu Mare

HOTĂRÂRE

Art.1 Se suspenda audientele la birourile din cadrul Primariei Comunei Chevereșu Mare(cu exceptia primarului), in perioada 13.03.2020 – 31.03.2020,  cu posibilitate de prelungire si va fi limitata, pe cat posibil, deplasarea cetatenilor Ia sediul institutiei.

Art.2 Din data de 13.03.2020 – 31.03.2020, cu posibilitate  de prelungire  se va institui ca masura speciala de siguranta, a angajatilor si vizitatorilor, limitarea accesului in sediul institutiei a unui numar maxim de 3 persoane care pot intra concomitent, acestia fiind indrumati de un reprezentant al primariei pastrand o distanta de minim 1,5 m fata de persoanele din jur, evitandu-se contactul.

Art.3       Reclamatiile și sesizarile se vor depune pe email primaria.cheveresumare@yahoo.com.

Art.4 Oficierea casatoriilor se face in Sala de Consiliu si se realizeaza cu respectarea normelor  privind atat protectia persoanelor angajate cat si a persoanelor prezente la eveniment, astfel, se permite accesul in locatia respectiva a unui numar de maxim 6 persoane, repectiv, mirii, martorii si 2 insotitori.

Art.5  Se  suspenda  toate  activitatile,  culturale,  sportive,  precum  si  inchirierea Caminelor Culturale aflate pe raza UAT Chevereșu Mare.

Art.6 In situatii exceptionale care necesita prezenta cetatenilor la sediul primariei Chevereșu  Mare,  se  va  permite  accesul  respectandu  se  prevederile  mai  sus mentionate, in intervalul orar : 9,00- 14,00.

Art.7 Se recomanda tuturor persoanelor care prezinta simptome de infectie respiratorie, tuse, febra, stranut si rinoree, ca Ia intrarea in institutie sa poarta masca de protectie, urmand a lua legatura cu serviciile medicale de specialitate.

Art.8 Comunicarile urgente catre Primaria Comunei Cheveresu Mare vor fi facute prin: e-mail :  primaria.cheveresumare@yahoo.com si Ia tel/fax 02564′ 15008.

Art.9 Toate unitatiile de alimentatie publica vor întreprinde masuri de dezinfecții frecvente a suprafetelor expuse(co uri de cumparaturi, clanțe de uși.  grupuri sanitare etc.) și se vor lua masuri de evitare a aglomerarii de persoane în jurul caselor de marcat.

Art.10 Toate lacasele de cult vor respecta masurile impuse  de autoritati pentru evitarea contaminarii, luand toate masurile necesare pentru protectia enoriasilor.

Art.11 Toate persoanele care revin din zonele contaminate cu virusul COVJD 19 și locuiesc pe raza UAT Chevere9u Mare, au obligatia sa anunte de urgenta prezenta pe raza comunei, pentru a fi luate în evidenta și întreprinderea măsurilor ce se impun, la numerele de telefon:

0752139333– Muia Marcel, primarul comunei- președinte CLSU

0752139345 – Saman Marius, secretar general al comunei – secretar CLSU

Art.12 Cetatenii care detin informatii cu privire la prezența persoanelor întoarse din zonele contaminate, vor informa autoritatiile publice la numerele de mai sus.

Art.13 Se recomanda populatiei de pe raza UATC Chevereșu Mare, spalarea tegumentelor cu apa si sapun, în special a mainilor din abundenta. dezinfectarea suprafetelor cu solutii pe baza de clor.

Art.14   In  functie  de  evolutie  se  vor  adopta  masuri  speciale  de  protectie.

0800800358 – linia verde unde se pot obtine informatii despre CORONA VIRUS.

Art.15 Nerespectarea acestor prevederi atrage raspunderea contraventionala sau penala, dupa caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *